> WIE IS BIKKL

WIE IS BIKKL

BIKKL staat voor outdoor sport & coaching. Een organisatie die jongeren van 12 tot en met 17 jaar begeleidt door middel van intensieve activiteiten in de buitenlucht. Alles onder het toeziend oog van de BIKKL founder, Ramon.

BIKKL is er om de puber en ouders
een hart onder de riem te steken.

BIKKL biedt een aantal tools. Geef jouw zoon of dochter op voor het BIKKL plan. Met 1-op-1 coaching steken wij de handen uit de mouwen. Tijdens de 5 contactmomenten ontdekken wij samen de outdoor activiteiten zoals bijvoorbeeld mountainbiken. Elk contactmoment is gekoppeld aan een thema die BIKKL mentaliteit aanwakkert.

Of schrijf je in voor één van de BIKKL camps. De plek om uitdagingen aan te gaan en zo de BIKKL mentaliteit volledig onder de knie te krijgen.

Samen met BIKKL wordt het begin aan de lange reis naar volwassenheid gestart. Met een flinke dosis aan nuchterheid en een breed scala aan outdoor activiteiten, gaan wij aan de slag. Niet teveel lullen, maar ondernemen. Zo wordt de kracht van toewijding en betrokkenheid ontdekt, oftewel hun BIKKL mentaliteit.

De BIKKL Mentaliteit

BIKKL staat voor het doorzetten als je een keuze maakt. Een BIKKL heeft de wilskracht om door te gaan waar anderen stoppen. Als BIKKL ben je betrokken en help je anderen waar kan.

Dit is de BIKKL mentaliteit. Dat geeft handvatten om op momenten dat het tegenzit, nu en later, je schouders eronder te zetten en door te pakken.