> > COMMUNITY CAMPS

COMMUNITY CAMPS

Heeft jouw zoon of dochter het BIKKL plan doorlopen en geproefd van de BIKKL mentaliteit? Nu is het de truc om dit positieve gedrag te onderhouden en te stimuleren. Onder leiding van het BIKKL team kan jouw puber deelnemen aan het community camp.

Aan de slag! Maandelijks komen bikkels samen om te werken aan hun doelstellingen. Van zelfstandig aanpoten tot het werken in groepjes. Met zijn allen in de start houding voor een flink stuk mountainbiken. Of dagelijkse bezigheden als koken en het opzetten van een eigen slaapplek. Stilzitten is er niet bij. Samen maken wij van jouw puber een BIKKL, niet alleen voor nu, maar ook voor de toekomst. 

Plaats

Het community camp is de vervolgstap op het BIKKL plan. Elke maand is kan jouw puber 1 weekend (zaterdag 12:00 uur tot zondag 12:00 uur) deelnemen. Vervoer wordt geregeld, bestemming is nog onbekend.

Activiteiten

Een eigen tent opzetten en koken tot mountainbiken of een aantal uurtjes vissen. Samen en individueel, er wordt een breed assortiment aan outdoor activiteiten met beide handen aangepakt. 

Prijs

De prijs is €125,- per weekend. Dit is inclusief materialen, overnachtingen, eten & begeleiding. Voor meer informatie en aanmelden neem gerust contact op.