> BIKKL PLAN

BIKKL PLAN

EEN BIKKEL AAN 'T WERK

 

1. Plan een gratis intake

Samen ontdekken we de worstelingen en conflicten van de puber binnen het gezin. Veilig, vanuit de vertrouwde omgeving, jullie thuis.

2. Handen uit de mouwen

Niet lullen maar poetsen, de volgende 4 contactmomenten zitten wij niet stil. Door middel van outdoor sport activeren wij de BIKKL mentaliteit.

3. Tijd voor een terugblik

Het begin is gemaakt. Tijdens contactmoment 5 maken we nieuwe afspraken als houvast voor de toekomst en reflecteren wij op de afgelopen dagen.

Van ruwe diamant naar BIKKL. Een puber wil zelfstandig zijn, maar is het nog niet. Heeft steun nodig, maar wil dat niet. Is op zoek naar een richting, maar weet niet hoe.

Jouw puber kan wel een zet in de goede richting gebruiken. Jij wilt niets liever dan dat hij/zij zich redt in de maatschappij. Een echte puber slaat jouw goedbedoelde advies en sturing keihard in de wind. Tijd voor een duwtje in de juiste richting. Soms heb je daar als ouder hulp bij nodig.

Met de juiste sturing, een aantal handvatten en wat Rotterdamse nuchterheid neem ik jouw puber onderhanden. Niet achterover leunen en luisteren, maar handen uit de mouwen en zelf ontdekken. Een schop onder de kont, even doorbijten en voor je het weet is het begin daar.

Samen ontdekken we een diversiteit aan outdoor sport. Een krachtige manier om de concentratie te verbeteren, het gedrag te sturen en zichzelf beter te leren kennen. Na 6 contactmomenten vindt er een gezamenlijke reflectie, weet jouw puber zijn koppie beter boven water te houden?

Aanmelden? Schrijf je in voor het gratis intake gesprek of bekijk de prijzen hier.