> BIKKL BUS

BIKKL BUS

BIKKL BUS

Het BIKKL plan avontuur start direct bij het contactmoment in de BIKKL bus. Samen met rasechte BIKKL en oprichter Ramon is dit de aftrap van het ontwikkelen van de BIKKL mentaliteit. De toon is gezet, er worden direct afspraken gemaakt en de eerste band wordt gelegd. 

De BIKKL bus ademt de sfeer van de outdoor activiteiten. Bij het aanzien is het direct een voorproefje of wat er gaat komen en wat er is te verwachten. Direct komt de puber in aanraking met de materialen van de outdoor activiteiten. Daarnaast zorgt de BIKKL bus voor de mobiliteit om het brede scala aan activiteiten op verschillende locaties te bezoeken. Natuurlijk zorgt BIKKL ook voor het ophalen en thuisbrengen van jouw puber durende het BIKKL plan.

ONDERWEG MET DE BIKKL BUS

Het contactmoment begint en eindigt in de BIKKL bus. Met de BIKKL bus wordt jouw puber tijdens een goed gesprek naar de locatie van de activiteiten gebracht. Binnen ieder contactmoment wordt de eerste 50 kilometer vanaf het woonadres tot aan de locatie van de activiteiten vergoed. Wordt de 50 kilometer binnen een contactmoment verstreken dan zal er een vaste prijs van €0,19 per kilometer in rekening worden gebracht.