> Prijs

Prijs

Meldt jouw puber aan voor één of meerdere van de BIKKL activiteiten. Bekijk de prijzen hier of neem gerust contact op voor vragen en meer informatie. 

BIKKL PLAN

De prijs voor het BIKKL plan is €750,- en het is mogelijk om in termijnen te betalen. Hoe gaat het in z’n werk? Meld je eerst aan voor een vrijblijvend intakegesprek. Tijdens dit intakegesprek komen ook de betaalmogelijkheden aan bod. Klaar om aan de slag te gaan met Ramon en het BIKKL plan? Dan gaan de 5 contactmomenten van start. Een contactmoment duurt 2,5 uur. Alle begeleiding en materialen zijn in de prijs inbegrepen en wordt door het BIKKL team geregeld.

Het contactmoment begint en eindigt in de BIKKL bus. Met de BIKKL bus wordt jouw puber tijdens een goed gesprek naar de locatie van de activiteiten gebracht. Binnen ieder contactmoment wordt de eerste 50 kilometer vanaf het woonadres tot aan de locatie van de activiteiten vergoed. Wordt de 50 kilometer binnen een contactmoment verstreken dan zal er een vaste prijs van €0,21 per kilometer in rekening worden gebracht. 

COMMUNITY CAMP

De prijs voor het community camp is €125,- per weekend. Dit is inclusief materialen, overnachtingen, eten & begeleiding. Voor meer informatie en aanmelden neem gerust contact op. De community camps zijn maandelijks te boeken. Een weekend is één overnachting van zaterdag 12:00 uur tot zondag 12:00 uur. 

SURFCAMPS

De prijs voor een surfcamp is €555,- per week. Dit is inclusief materialen, overnachtingen, eten & begeleiding. Voor meer informatie en aanmelden ga naar natural-high.nl. De surfcamps zijn wekelijks van zondagavond tot en met vrijdagmiddag tijdens de zomervakantie. Verblijf is op camping Centerparcs Port Zélande Brouwersdam.

 

* Alle prijzen zijn inclusief BTW